fbpx

Egger Feelwood – pal melaminat sau experienţă tactilă?

Inapoi la Blog
Mobila la comanda Tulcea

Egger Feelwood – pal melaminat sau experienţă tactilă?

Mobila la comanda Tulcea

Pentru că trendurile actuale generează și amplifică nevoia de materiale naturale, EGGER răspunde acestei nevoi prin structurile autentice Feelwood. Decorurile nu au arătat niciodată atât de natural. Pentru a îndeplini caracterul lemnului masiv, structura Feelwood  include o structură poroasă a fibrei de lemn, împreună cu noduri. Noua generație de structuri este extrem de rezistentă la uz intens și la lumină, fiind și ușor de curățat.

Suprafeţele Feelwood combină secțiuni mate sau ușor lucioase, generând o suprafaţă unică, uşor denivelată, o adevărată scluptură în lemn, cu linii ce ies în relief. Pentru o naturalețe mai accentuată se combină suprafața ușor periată și poroasă cu o parte ușor lucioasă. Aceste caracteristici se traduc printr-o experiență tactilă autentică.

Din acest decor, SoluţiiAmenajări.ro vă pune la dispoziţie o varietate de produse din care puteţi alege. Astfel, putem realiza folosind texturile Feelwood – blaturi pentru bucătărie, frontoane/ uşi pentru mobilier, panouri decorative pentru perete, separatoare cameră, paturi matrimoniale şi multe altele.

Măsurătorile, consilierea şi proiectarea 3d sunt gratuite pentru clienţii noştri. Tot ce-ţi rămâne de făcut este să ne contactezi şi, împreună, îţi vom desena o casă de vis!

Ne găseşti în Tulcea, strada Elizeului numărul 51. Pentru programări ne poţi contacta la numărul de telefon 0756 685 063, zilnic între orele 12-20 sau pe email contact@solutiiamenajari.ro

Asigurăm măsurători şi montaj pentru zona Tulcea- Constanţa -Galaţi- Brăila. La cerere, putem realiza lucrări şi în alte zone ale ţării.

Pentru orice nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

mobila tulcea

mobila la comanda tulcea

Gama noastră de servicii mai include: mobila la comanda Tulcea, mobila la comanda Galati, mobila la comanda Constanta, sticla printata Tulcea, sticla vopsita Tulcea, sticla printata Constanta, sticla vopsita Constanta, sticla printata Galati, sticla printata Braila, tablouri pe sticla, mdf vopsit Tulcea, separatoare camera, panouri decorative pentru perete si multe alte servicii conexe.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Blog