Bucatarie Atlantis Blu Adriatico lungime 240 cm

5.500,00 lei

Descriere

  1. Dimensiuni Generale: Această bucătărie are dimensiuni ample, fiind proiectată pentru a se potrivi într-un spațiu relativ mare. Lungimea de 240 cm (aproximativ 2.4 metri) indică faptul că se întinde pe o distanță considerabilă de-a lungul peretelui. Adâncimea de 60 cm este standard pentru majoritatea dulapurilor de bucătărie, oferind suficient spațiu pentru depozitare fără a ocupa prea mult din spațiul de locuit. Înălțimea de 200 cm (2 metri) sugerează că unitățile de depozitare se extind de la podea până aproape de tavan, maximizând spațiul vertical disponibil.
  2. Culoare: Numele “Blu Adriatico” sugerează o nuanță de albastru inspirată de Marea Adriatică, un albastru profund și vibrant. Această culoare poate adăuga un accent distinctiv și elegant în bucătărie, creând o atmosferă calmă și relaxantă.
  3. Stil și Design: “Bucătăria Atlantis” are un design modern sau contemporan, cu linii curate și un aspect sofisticat. Culoarea Blu Adriatico poate fi combinată cu mânere și accesorii în tonuri neutre sau metalice pentru a accentua eleganța.
  4. Material și Calitate:  construită din materiale durabile și de înaltă calitate, PAL si MDF s cu finisaje rezistente și ușor de întreținut.
  5. Componente și Caracteristici: Această bucătărie include o varietate de dulapuri superioare și inferioare, sertare, rafturi și spații pentru încorporarea aparatelor electrocasnice. Sertarele și dulapurile pot avea sisteme de închidere ușoară sau alte caracteristici moderne pentru confort și funcționalitate.
  6. Utilizare și Ergonomie: Datorită dimensiunilor sale generoase, această bucătărie este proiectată pentru a fi extrem de funcțională, cu spațiu suficient de lucru și depozitare. Ergonomia este un aspect cheie în design, cu elemente precum înălțimea blatului de lucru și accesibilitatea dulapurilor gândite pentru a maximiza confortul și eficiența în timpul utilizării.
  7. Public Țintă și Plasare: Ideală pentru familii mari sau pentru cei care gătesc frecvent, această bucătărie este potrivită pentru case cu spații generoase dedicate bucătăriei.

În concluzie, “Bucătăria Atlantis” cu dimensiunile 240 x 60 x 200 cm și culoarea Blu Adriatico este un produs de înaltă calitate, spațios și elegant, ideal pentru o casă modernă care valorizează atât funcționalitatea, cât și estetica.

Specificatii

 

 

Parerile Clientilor

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucatarie Atlantis Blu Adriatico lungime 240 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazin online cu o gamă largă de mobilier și decorațiuni

Mobilierul este un atribut invariabil al oricărei încăperi. Este cel care îi conferă atmosfera potrivită, făcând spațiul primitor și confortabil, creând condiții favorabile pentru munca productivă sau ajutând la relaxare după o zi grea. Tot mai des, clienții doresc să plaseze o comandă într-un magazin online, când pot să se așeze la calculator în timpul liber, să aranjeze mobilierul în fotografii și să cumpere liniștit mobilierul dorit. Magazinul online are un catalog mare de mobilier: sunt disponibile atât mobilier pentru casă, cât și mobilier de birou.