Set Bucatarie Alba- 350cm

4.200,00 lei

Descriere

Carcasele corpurilor sunt concepute într-un design simplu, cu linii drepte și finisaj uniform, fiind fabricate din PAL melaminat cu o grosime de 1.6cm. Acest material este ușor de întreținut și se caracterizează prin greutatea redusă.

Bucătăria are o lungime totală de 350cm, iar corpurile de bază și cele înalte au o adâncime de 54cm, în timp ce cele suspendate au o adâncime de 37cm. Înălțimea maximă a bucătăriei este determinată de corpurile turn, ajungând la 227cm (215cm pentru corp și 12cm pentru picioare). Setul de mobilă include și panouri terminale la culoarea fronturilor, care se aplică peste carcasele laterale, ceea ce adaugă încă 4 cm la dimensiunea totală a bucătăriei.

Materialul carcaselor este certificat FSC. Culoarea standard a carcaselor este albă, fiind adaptată oricărei culori de fronturi. Toate marginile sunt bordurate (căntuite) cu poliuretan, asigurând cea mai mare rezistență la aburi și apă, ceea ce este esențial în cazul mobilierului de bucătărie.

Utilizare:

– La baza bucătăriei se regăsește masca de chiuvetă de 60cm. Poți instala și un coș de gunoi simplu, al cărui capac se ridică automat la deschiderea ușii. Există și un corp cu un raft. Corpul de 20cm este destinat utilizării unui coș jolly, un accesoriu perfect pentru depozitarea și facilitarea accesului la condimente, sticle de ulei, oțet și alte lichide. Bucătăria este prevăzută și cu ușă pentru mașina de spălat vase de 60cm, dar și cu un corp în care poate fi încorporat un cuptor.

– Tot la baza bucătăriei se află un corp cu 3 sertare de 90cm, oferind un spațiu generos de depozitare. Sertarul superior este destinat organizării tacâmurilor și a altor ustensile de preparare și servire a mesei. Pentru compartimentarea sertarului și sortarea ustensilelor, poți adăuga un suport de tacâmuri. Sertarul din mijloc poate fi folosit pentru a organiza diverse lucruri. În cel de-al treilea sertar poți depozita farfuriile și bolurile din care se servește masa. Poți folosi un suport de farfurii sau poți monta un coș de gunoi selectiv pentru sertar, cu 3 compartimente, dacă preferi să reciclezi.

– Linia suspendată a bucătăriei este compusă din 2 corpuri de 120cm cu ușă cu deschidere verticală, unul montat deasupra celuilalt. De asemenea, există un corp de 60cm cu 2 polițe, dar și unul de 90cm cu 2 uși și 2 polițe. Hota poate fi încorporată în corpul de deasupra aragazului, care este dotat și cu un mic spațiu de depozitare.

Îngrijire:

Curățarea se face cu ajutorul unei lavete moi din bumbac folosind soluții din comerț destinate suprafețelor de mobilier, care să nu fie abrazive, să nu conțină clor sau dizolvanți.

General:

Bucătăria se livrează demontată, fiecare corp făcând parte dintr-un colet de carton. Pentru seturile de bucătării cu blat inclus, acesta se livrează nedecupat. Cutia conține componentele fiecărui corp, accesoriile acestuia, precum și un document cu instrucțiuni pentru montaj.

Livrarea este asigurată până la ușa de acces a destinației, la nivelul solului.

Nu se asigură montajul corpului, însă pentru a facilita procesul de montare, există un tutorial în format video care explică montarea pas cu pas a fiecărui corp din această bucătărie. Videoclipurile se pot găsi în secțiunea Instrucțiuni Montaj Video, dar și scanând codul QR de pe eticheta coletului.

* Imaginile sunt cu titlu informativ, deci pot exista diferențe cromatice.

Specificatii

Material fronturi: MDF
Material mânere: Aluminiu
Distanță găuri mâner: 128 mm
Lungime mâner: 144 mm
Lățime mâner: 29 mm
Finisaj mâner: Aluminiu
Culoare fronturi: Albul este asociat cu aerul și spațiul deschis. Piesele albe de mobilier măresc vizual încăperea și denotă curățenie. De asemenea, adaptarea albului în bucătărie permite realizarea diverselor combinații cromatice, în vederea personalizării spațiului în care se pregătește sau servește masa.
Fronturi FSC: NU
Finisaj: Lucios
Material blat: Blatul de bucătărie NU este inclus în această variantă. Bucătăria fără blat este recomandată pentru a scădea costul de transport. Dacă doriți blat, apăsați pe decorul dorit la atributele bucătăriei.
Lungime bucătarie: 350 cm
Adâncime corpuri bază: 54 cm
Adâncime corpuri suspendate: 37 cm
Înălțime corpuri bază: 72 cm
Înălțime corpuri suspendate: 72 cm
Material plintă bază: Aluminiu
Material cant: ABS
Material carcase: PAL
Chiuvetă: Achiziționată separat
Coș gunoi: Achiziționat separat
Electrocasnice: Achiziționate separat
Termen expediere: 2 zile
Proveniență: România
Culoare carcasa: Albul este asociat cu aerul și spațiul deschis. Piesele albe de mobilier măresc vizual încăperea și denotă curățenie. De asemenea, adaptarea albului în bucătărie permite realizarea diverselor combinații cromatice, în vederea personalizării spațiului în care se pregătește sau servește masa.
Împachetare: Pe corpuri
Numar Rafturi: 5
Înălțime picioare: 12 cm
Stil: modern
Balama cu amortizare: Nu

Parerile Clientilor

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Bucatarie Alba- 350cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazin online cu o gamă largă de mobilier și decorațiuni

Mobilierul este un atribut invariabil al oricărei încăperi. Este cel care îi conferă atmosfera potrivită, făcând spațiul primitor și confortabil, creând condiții favorabile pentru munca productivă sau ajutând la relaxare după o zi grea. Tot mai des, clienții doresc să plaseze o comandă într-un magazin online, când pot să se așeze la calculator în timpul liber, să aranjeze mobilierul în fotografii și să cumpere liniștit mobilierul dorit. Magazinul online are un catalog mare de mobilier: sunt disponibile atât mobilier pentru casă, cât și mobilier de birou.