Set Bucatarie 2 colt 352×259 cm

7.269,00 lei

Descriere

Model de serie ! Timp de executie si livrare – 10 zile

Carcasele corpurilor sunt realizate într-un design simplu, cu linii drepte și finisaj unitar, fiind confecționate din PAL melaminat cu grosimea de 1.6cm. Materialul este ușor de întreținut și este caracterizat de o greutate redusă.

Bucătăria are o lungime de 240cm, iar corpurile de bază și cele înalte au o adâncime de 54cm, în timp ce cele suspendate au o adâncime de 37cm. Înălțimea maximă a bucătăriei este dată de corpurile turn, aceasta fiind de 227cm (215cm are corpul și 12cm au picioarele). Setul de mobilă include și panouri terminale la culoarea fronturilor, care se aplică peste carcasele laterale, motiv pentru care se mai adaugă încă 4 cm la dimensiunea totală a bucătăriei.

Materialul carcaselor este certificat FSC. Culoarea carcasei este albă, adaptându-se oricărei culori de fronturi. Toate reperele sunt bordurate (căntuite) cu poliuretan, un adeziv ce asigură cea mai mare rezistență la aburi și apă, lucru foarte necesar la mobilierul de bucătărie.

Utilizare:

– La baza bucătăriei se regăsește masca de chiuvetă de 60cm. Poți instala și un coș de gunoi simplu al cărui capac se ridică automat la deschiderea ușii. Există și un corp cu un raft. Bucătăria este prevăzută cu un corp în care poate fi încorporat un cuptor și plită/aragaz deasupra.

– Tot la baza bucătăriei se află corpul cu 3 sertare de 60cm, oferind un spațiu generos de depozitare. Sertarul superior este destinat organizării tacâmurilor și a altor unelte de preparare și servire a mesei. Pentru compartimentarea sertarului și sortarea ustensilelor, poți adăuga un suport de tacâmuri. Sertarul din mijloc poate fi folosit pentru a organiza diverse lucruri. În cel de-al treilea sertar poți depozita farfuriile și bolurile din care se servește masa. Poți folosi un suport de farfurii sau poți monta un coș de gunoi selectiv pentru sertar, cu 3 compartimente.

– Linia suspendată a bucătăriei este compusă din 2 corpuri de 120 cm cu ușă cu deschidere verticală, unul montat deasupra celuilalt. De asemenea, există corpul de 60cm cu 2 polițe. Hota poate fi încorporată în corpul de deasupra aragazului, care este dotat și cu un mic spațiu de depozitare.

Îngrijire:

Curățarea se face cu ajutorul unei lavete moi din bumbac folosind soluții din comerț destinate suprafețelor de mobilier, care să nu fie abrazive, să nu conțină clor sau dizolvanți.

General:

Bucătăria se livrează demontată, fiecare corp făcând parte dintr-un colet de carton. De asemenea, pentru seturile de bucătării cu blat inclus, acesta se livrează nedecupat. Cutia conține componentele fiecărui corp, accesoriile acestuia cât și un document cu instrucțiuni pentru montaj.

Livrarea este asigurată până la ușa de acces a destinației, la nivelul solului.

* Imaginile sunt cu titlu informativ, deci pot exista diferențe cromatice.

Specificatii

Lungime bucătărie: 611 cm
Adâncime corpuri bază: 54 cm
Adâncime corpuri suspendate: 37 cm
Înălțime corpuri bază: 72 cm
Înălțime corpuri suspendate: 72 cm
Material fronturi: MDF
Material blat: Blatul de bucătărie NU este inclus în această variantă. Bucătăria fără blat este recomandată pentru a scădea costul de transport. Dacă doriți blat, apăsați pe decorul dorit la atributele bucătăriei.
Material mânere: Aluminiu
Material plintă bază: Aluminiu
Material cant: ABS
Material carcase: PAL
Chiuvetă: Achiziționată separat
Coș gunoi: Achiziționat separat
Electrocasnice: Achiziționate separat
Termen expediere: 2 zile
Proveniență: România
Distanță găuri mâner: 128 mm
Lungime mâner: 144 mm
Lățime mâner: 29 mm
Finisaj mâner: Aluminiu
Balama cu amortizare: Nu
Culoare fronturi: Albul este asociat cu aerul și spațiul deschis. Piesele albe de mobilier măresc vizual încăperea și denotă curățenie. De asemenea, adaptarea albului în bucătărie permite realizarea diverselor combinații cromatice, în vederea personalizării spațiului în care se pregătește sau servește masa.
Culoare carcasa: Albul este asociat cu aerul și spațiul deschis. Piesele albe de mobilier măresc vizual încăperea și denotă curățenie. De asemenea, adaptarea albului în bucătărie permite realizarea diverselor combinații cromatice, în vederea personalizării spațiului în care se pregătește sau servește masa.
Împachetare: Pe corpuri
Fronturi FSC: NU
Adâncime turn: 57 cm
Înălțime turn: 203.6 cm
Numar Rafturi: 9
Finisaj: Lucios
Înălțime picioare: 12 cm
Stil: modern

Parerile Clientilor

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Bucatarie 2 colt 352×259 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazin online cu o gamă largă de mobilier și decorațiuni

Mobilierul este un atribut invariabil al oricărei încăperi. Este cel care îi conferă atmosfera potrivită, făcând spațiul primitor și confortabil, creând condiții favorabile pentru munca productivă sau ajutând la relaxare după o zi grea. Tot mai des, clienții doresc să plaseze o comandă într-un magazin online, când pot să se așeze la calculator în timpul liber, să aranjeze mobilierul în fotografii și să cumpere liniștit mobilierul dorit. Magazinul online are un catalog mare de mobilier: sunt disponibile atât mobilier pentru casă, cât și mobilier de birou.