fbpx

Sticla decorativa de bucatarie Tulcea

Inapoi la Blog
sticla vopsita bucatarie pret, sticla imprimata bucatarie pret, sticla printata bucatarie, sticla bucatarie perete dedeman, sticla printata pret, sticla printata bucatarie praktiker, panouri sticla decorativa, sticla colorata pentru perete

Sticla decorativa de bucatarie Tulcea

Sticla decorativa de bucatarie Tulcea

Realizam sticla decorativa de bucatarie pentru Tulcea si judetul Tulcea. Realizam sticla vopsita decorativa de bucatarie pentru Tulcea si judetul Tulcea. De asemenea realizam orice tip de sticla decorativa printata pentru baie, living etc. Expediem si in tara prin curier rapid in cutii speciale realizate din lemn si osb.

Sticla decorativa este securizata si are diverse grosimi incepand cu 4mm, in functie de cerintele clientului. Cea mai utilizata grosime a sticlei decorative pentru bucatarie este cea de 6mm. Sticla este termorezistenta si poate fi aplicata si deasupra plitei sau alte zone care degaja caldura.

Preturi sticla decorativa de bucatarie Tulcea

Sticla decorativa printata digital pentru bucatarie se realizeaza de obicei pe o inaltime de 60 cm si are un pret de 500 lei metrul liniar, indiferent de imaginea imprimata. Sticla decorativa vopsita pentru bucatarie porneste de un pret de 350 metrul liniar, cu o inaltime de 60 cm.

Pretul este calculat pentru lucrari obisnuite. In cazul unor lucrari complexe(renovari case/apartamente) in cadrul carora se achizitioneaza si alte produse( tapet personalizat, faianta personalizata, panouri decorative personalizate din mdf, pal melaminat, placaj, tablouri personalizate, masti de calorifer etc), preturile se vor negocia in functie de valoarea totala a produselor achizitionate. Cu cat comanda este mai mare, cu atat pretul total va fi unul mai avantajos.

Va rugam sa tineti cont ca toate serviciile pe care le oferim sunt solutii unicat pentru amenajari interioare si se fac special pentru dumneavoastra, pe comanda. Lucram numai pe baza unor fotografii profesionale. Nu ne ajuta cu absoluti nimic fotografiile luate de pe internet care nu au rezolutia necesara. Pentru mai multe detalii legate de calitatea acestor fotografii va rugam sa cititi articolul de aici.

Prezentarile de produse de pe site sunt pur informative. Nu avem stocuri pe absolut niciun produs, totul se face la comanda.

Timpul de executie pentru sticla decorativa de bucatarie Tulcea

O comanda, in functie de dimensiunile sticlei si decupajele necesare( decupaj prize) dureaza intre 2 saptamani si o luna. Timpul propriu-zis al executiei cu timpii de uscare necesari este 8 zile. Cu toate acestea, sticla se aduce pe comanda, in functie de dimensiunile solicitate de client si poate dura si 2-3 saptamani pana cand aceasta ajunge la noi in atelier. Din acest motiv, executia lucrarii poate dura pana la o luna de zile. Lucrarea se poate executa si cu sticla clientului, in cazul in care acesta o are deja in stoc. In acest caz timpul de executie este de 8 zile.

Pentru orice nelamuriri ne puteti contacta pe email contact@solutiiamenajari.ro sau la telefon 0756 685 063
Luni- Sambata, intre orele 12-20 !

 

 

 

 

 

Sticla decorativa de bucatarie Tulcea. Sticla printata pentru bucatarie Tulcea. Sticla vopsita pentru bucatarie Tulcea. Sticla cu imagini pentru bucatarie Tulcea. Sticla decorativa printata cu imagini Tulcea. Sticla bucatarie ieftina Tulcea. Sticla decorativa bucatarie. Sticla decorativa baie Tulcea. Sticla vopsita Tulcea. Sticla cu imagini pentru amenajari interioare Tulcea. Tapet personalizat Tulcea. Tablouri canvas personalizate Tulcea. Panouri din mdf Tulcea. Cnc Tulcea. Prelucrare in lemn Tulcea. Tablouri 3d Tulcea.  Placi mdf Tulcea. Masti calorifer Tulcea. Solutii amenajari Tulcea. Solutii personalizate amenajari interioare Tulcea.

Distribuie

Comentariu (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Blog