fbpx

Sticla decorativa pentru bucatarie

Inapoi la Blog
sticla vopsita bucatarie

Sticla decorativa pentru bucatarie

Sticla decorativa pentru bucatarie

Sticla decorativa pentru bucatarie, numita si sticla printata pentru bucatarie este un element decorativ extrem de cautat in zilele acestea. Ea se poate realiza atat din sticla securizata termorezistenta de diverse grosimi(4,6,8,10 mm) cat si din sticla nesecurizata(diverse grosimi). Sticla nesecurizata este de preferat atunci cand dorim sa reducem costurile, dar sa pastram avantajele pe care sticla decorativa de bucatarie o ofera ca solutie de amanajari interioare.

Diferenta de pret intre sticla decorativa de bucatarie securizata si cea nesecurizata.

Astfel, daca sticla securizata printata de 6mm are o medie de pret de 500 lei metrul patrat, cea nesecurizata are o medie de pret de 350 lei per metru patrat. In ambele cazuri printurile sunt realizate la rezolutie fotografica 1440 dpi.

Sticla decorativa securizata este recomandata pentru zonele fierbinti din bucatarie( deasupra plitei). In zonele in care nu exista un risc de contact/spargere sticla se poate opta pentru sticla nesecurizata de 6mm. Chiar daca aceasta nu are aceeasi rezistenta la impact si aceeasi fragmentare in momentul spargerii accidentale, ea este prevazuta pe spate cu o folie autocolanta ce va reducere simtitor riscurile in cazul unui impact puternic.

Pe langa sticla decorativa pentru bucatarie printata, sticla decorativa pentru bucatarie se mai poate realiza si sub forma de sticla vopsita pentru bucatarie, cunoscuta si sub denumirile de sticla colorata pentru bucatarie sau placare perete cu sticla decorativa. Sticla vopsita pentru bucatarie poate fi colorata in nuante nelimitate, dupa preferintele fiecaruia.

Preturile pentru sticla vopsita variaza intre 200 lei metrul liniar pentru sticla nesecurizata si maxim 350 lei pentru cea securizata de 6 mm.

sticla decorativa bucatarie

Sticla decorativa pentru bucatarie -montaj

Montajul se face foarte simplu, prin lipire cu un silicon special, nefiind nevoie de un specialist. Livram in toata tara prin curier rapid, in cutii speciale din lemn. Pentru orice tip de comanda de sticla decorativa personalizata pentru bucatarie, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru orice nelamuriri ne gasiti pe email contact@solutiiamenajari.ro sau la telefon 0756 685 063
Luni- Sambata, intre orele 12-20 !

 

 

 

 

 

 

 

Sticla decorativa de bucatarie Tulcea. Sticla printata pentru bucatarie Tulcea. Sticla vopsita pentru bucatarie Tulcea. Sticla decorativa bucatarie Iasi. Sticla decorativa bucatarie Timisoara. Sticla decorativa bucatarie Brasov. Sticla decorativa bucatarie Bacau. Sticla decorativa bucatarie Constanta. Sticla decorativa bucatarie Galati. Sticla decorativa bucatarie Braila.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Blog